Wednesday 26 May 2010

it's the way that we live... and love.


10 gündür 4 kere gelip evde olduğum halde teslim edilmeyerek Royal Mail faciası kurbanı olan The L Word DVD'lerim sonunda elime ulaştı. Günlerdir Royal Mail'e şikayet mail'i atıp duruyor olmamdan olsa gerek bu sabah 8.50'de evden çıkarken kapımın önünde yerde duruyorlardı (normal posta saati 12.00). Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.

Amazon'un fena halde hastasıyım. Normalde £89.99 olan The L Word Series 1-3 box setini öğrenci indirimi de dahil olmak üzere £23'e aldım (gerçi bu hafta fiyatı £51'e çıkmıştı). En süperi ise gönderim ücreti almadan aldıklarınızı ertesi gün ulaştırmaları. Dün öğleden sonra 2'de verdiğim siparişler bugün öğlen elimdeydi. Mükemmel.

İşin dandik kısmı box set'in kutusunun gayet siyah olması. Evet, zaten bilgisayarımda bulunduğu halde sırf convention'da imzalatayım diye aldığım DVD'nin dışı gayet simsiyah. 6 kişiye imzalatılası yer yok kesinlikle. İçindeki ayrı DVD'leri imzalatayım desem onların da dışı şeffaf bir şeyle kaplı, bir şey yazılamaz yani üstüne. Of ve of.

3 comments:

enes güler said...

şeffaf dediğin şeylerin üzerine permanent marker ile yazılabilir ki!

zerofeelings said...

çıkmıyo yani markerla yazılınca?
mutlu oldum.

enes güler said...

adı üstünde "permanent" :)

hani şu cd, asetat vs. gibi şeylerin üzerine yazabilenlerden.