Thursday 4 December 2008

KM: straight or gay?



Kate Moennig, yani Shane, gerçek hayatta gay mi yoksa değil mi sorusu zaman zaman aklıma takılıyor, derin araştırmalara dalıyorum. Kendisi konu üzerinde yorum yapmak istemeyip soruları geçiştirmekte, ama çok bariz değil mi? Gerçekten.

Death Proof'taki Avustralyalı kızın da gay olduğunu düşünüyorum mesela ben. Hatta hemen googlelayıp gaydar'ımın doğruluk derecesini öğrenmeliyim.

Evet öyleymiş. Demek ki gaydarım süper çalışıyor. Öyleyse Katherine Moennig gay olmalı.

"KM is definitely gay. She has been spotted taking women home from gay clubs where they film."

Hmm..

"I don't buy for one second that Kate Moennig fucks men, not for ONE second."

Abso-freakin-lutely!!

hang up the chick habit, hang it up daddy

Hayatımın en önemli ve en eğlenceli geçmesi gereken haftasonuna yaklaştıkça mayışıklığım ve bayıklığım daha da bir artıyor. Yarın gece Justice+Timo Maas ve Cumartesi gecesi IAMX izleyecek olmamın verdiği sevinç, Salı gecesi Lisa'yla yaşadığımız ölüm içkisi problemini atlatmama yetmedi. Evet söz konusu gece, bir şişe viskiyi 2 kişi bitirip 4 saat boyunca karşılıklı oturup saçmaladıktan sonra şişenin kalanını evin kedisine zorla içirip sapıkça bir zevk almamız şeklinde özetlenebilir, ama tam bir "ölüm denemesi"ydi bence. Yatakta mide bulantısı ve salak sarhoş düşüncelerim nedeniyle uyuyamadan 15 dakikadır yatıyordum ki, kafasını yastığa koyduğu anda sızmış olan bir adet Lisa'nın viskiyi geri dönüşümden geçirme denemesiyle "Oh fuck!!" diye yataktan fırladım, evet sabah zombi gibi uyanacağım buradan da anlaşılabilirdi, ama alkole olan toleransı son 1-2 yılda oldukça gelişmiş biri olarak ertesi sabah "Bir daha uzun süre alkol almıyorum" dediğimde bu lafıma ilk kez gerçekten inandım.





Justice alkolsüz izlenir mi? Neden kendimi durduramıyorum normal bir sarhoşluk seviyesine ulaştıktan sonra? Bu self-destructive davranışlarımın amacı nedir? Justice'e bilet bulamamış ve kapıda bekleyen tiplere "In your face, suckersss!!" yapsam can güvenliğimi koruyabilir miyim? Ne çok soru var şu hayatta..

Ayık bir şekilde gidersem o kalabalık gözüme çok bayağı görünecek, Machine'e gittiğimdeki gibi hissedeceğim, "ıyy insanlara bak" demek istemiyorum artık, o insanlardan biri olmak ve salak görünmeyi umursamayacak kadar under-the-influence olmak istiyorum. Babam bile gece hayatına olan ilgimin yok olması konusunda "Kızım sen nolmuşsun böyle, ölmüşsün" yorumu yapıyorsa, sanırım fazla grandma davranıyorum gençliğimin baharında. Partilemeye geri dönme zamanı belki de..

Monday 1 December 2008

give me shenny!!

The L Word'un 6. ve son sezonunun ilk bölümünün ilk 40 saniyesini hepiniz izlemişsinizdir herhalde bugünlerde, izlemediyseniz ne biçim hedef kitlemsiniz siz, gidin izleyin öyle gelin.
İlk sahnede gördüğümüz üzere kocaman bir dykon olan Lucy Lawless dahil oluyor diziye, kendisini Xena'dan hatırlayabilirsiniz.

Ve gelelim asıl soruya, KİM ÖLÜYOR? Evet, ilk bölümde birisi ölüyor. Pek sevgili yazarınız Zero sizler için hayatını tehlikeye atarak Showtime stüdyolarına sızdı ve çok gizli bu bilgiyi ele geçirdi.

!!! SPOILER !!!






Jenny ölüyor gördüğünüz gibi. Ne acı. Peki ya Shenny?? Hayallerimle oynadın Showtime!!

keep me around, i'm good for you

Ev arkadaşlarımdan birine çok uyuzum, çok çok hem de. You annoy me to the maximum!!

Friends'de Joey ve Rachel evlenmeli, Ross gibi loser tipler hayattan silinmeli bence.

A list of my qualities to look over if you want
I'm trying to please you but if you won't I guess you won't
I can relax and have a good time
And wait for the moment that you realize you should be mine

Keep me around, keep me around
I'm good for you
Keep me around, keep me around
You'll love what I do
Though it may not seem like it now
It's good for you to keep me around

My smile has its ups and downs but I"m generally a laugh
And you can bet I won't skip town and leave you with the aftermath
I can be passionate but don't hang on
And if you feel you need your space just turn around and I'm gone

My smile's been trample a time or two
So merely a footprint and I'm out the door on you
But play your cards right and one night I could belong to you



eBay bağımlılığım son hız geri döndü. Pina colada ve donut'la besleniyorum uzun zamandır. Yaşasın Caribbean Twist. Odam her zamanki gibi dağınık ötesi.




Sevgilimle 2. ay yemeğine çıkıyoruz az sonra, giyinesim yok.

pick-up lines for cool kids

Yeah I use these all the time. And they work. But maybe it's my raw sexual magnetism.

-If I told you you had a gorgeous figure would you hold it against me?

-I'm sure glad I brought my library card, 'cause I'm checking you out!

-Excuse me, is there an airport nearby large enough for a private jet to land?

-How bout you, me, and privacy?

-Are you a parking ticket? Cause you got FINE written all over you!

-Are you from Tennessee? 'Cause you're the only ten I see.

-Could you please step away from the bar? You're melting all the ice.

-Do you believe in love at first sight or should I walk by again?

-Do you like strawberries or blueberries better? I just want to know what to put in your pancakes tomorrow morning...

-Do you mind if I invade your personal space?

-Do you sleep on your stomach? No? Can I?

-Here I am! Now what were your other two wishes?


-If I could rearrange the alphabet, I would put 'u' and 'i' closer together.

-Is that a mirror in your back pocket, because I can see myself in your pants.

my friends say i'm uncool but i let love rule

8 saat boyunca aralıksız olarak Norveç-İngiltere-İtalya'da seçmenleri etkileyen sosyal ve siyasal faktörleri karşılaştırıp bir essay yaratma çabalarım sonunda bitti. Blog yazarken gayet rahat olan ben, iş essay yazmaya gelince ne kadar yazma-yeteneği-olmayan bir insan olduğumu fark ettim. Kafamdaki düşünceleri susturmak ve aklımda uçuşan istatistik verilerini kaçırmak için uyku haplarımdan almaya karar verdim, bu kararımı harekete geçirdim ve yatağımda kucağımda 8 saattir kasılmaktan kaynamış olan laptopumla beklemeye başladım. Bağımlısı haline geliyor olduğuma inandığım uyku haplarının en çok ilk yarım saatini seviyorum. Minik hapın mideme inmesini takip eden bu yarım saatte en çok eBay'de zaman geçirmeyi sevdiğimi, çünkü ani dürtülerle fiyatına bakmadan istediğim şeyi almaya karar verdiğimi, suçluluk duymadan ve yarım saati geçirmeden alışveriş yapmanın zevkini fark ettim. Bir diğer gözlemim ise, bu yarım saat içinde yaptığım şeyleri genelde ertesi gün aşırı derecede blurry birkaç görüntü dışında hiç hatırlamıyor olmam. Yani o an kiminle ne konuştuğumu sabah hatırlamıyorum. Daha sonra vücudumun yere düşesi geliyor, o an uyuma vaktimin geldiğini anlıyorum, çünkü o his geldikten sonra 10 dakika içinde uyumazsam bu sefer uyku tamamen gidiyor. Deliksiz süper uyuyorum, sabah uyandığımda baygın ve tamamen sersem gibiyim. Ben uyanmış olsam bile beynim hala, ve günün yarısı boyunca uyuyor. Kiminle ne plan yaptıysam son anda arayıp iptal edeceğimi bilerek bayık bir şekilde televizyon izliyor, eBay'de geziniyorum.

Fanta Icy Lemon Zero'nun hastasıyım bugünlerde. Coca Cola Light ve Ice Tea Limon bağımlılıklarımın yerine koydum kendisini.


Bugün eBay'de hayatımın en ilginç listing'lerinden birini gördüm. Bana mı komik geldi, yoksa gerçekten mi komik, bilmiyorum.



Herkes Alphabeat-Boyfriend dinlemeli bence.
Cuma Justice+Timo Maas, Cumartesi IAMX var, mutluyum.