Thursday 21 May 2009

let them eat couture

Geçen hafta Pride in Canterbury adlı -adını Canterbury'deki hiç bir gay'in duymadığı- bir grubun City Council'a yaptığı "şehir yönetimi gay'leri takmıyor" konseptli resmi şikayet sonrası haftaya Canterbury'nin ilk tamamen gay barı açılıyor sevgili okuyucular. Bundan sonra Girls And boYs gibi haftada bir kez yapılan gayimsi -yarısı straight dolu- gecelere kalmamayı umuyorum ama açanların Maidstone'daki Queen Ann'i satın alıp eski sahiplerinin mekana girmesini yasaklayan dandirikler olduğunu duyunca biraz şüpheyle bakar oldum. Yine de İngiliz yetkililerin hızını tebrik ediyoruz evet.

http://www.yourcanterbury.co.uk/kent-news/Lap-dancing-club-to-become-city_s-only-gay-bar-newsinkent24505.aspx?news=local

Wednesday 20 May 2009

i'm going in for the kill

Yanındaki koltuğu tut bekle beni Elly, geliyorum!!

Kaderin oyunu şeklinde dün gece ben sınav stresi içindeyken Londra'da konser veren La Roux'yu görme isteğimi sonunda Paris'te gerçekleştirmeye karar vererek 5 Haziran'daki Paris konserlerine biletimi aldım az önce. Eurostar bileti bile buldum 100 pounda return, oha diyorum. Good times. Böylece 31 Mayıs Paris'e gidiyor, ertesi gün İngiltere'ye dönüyor, 4 gün sonra tekrar gidiyorum 3 günlüğüne. Süper bir hafta olacak gibi.

Domuz gribi İngiltere'de daha da yayılmaya başlamış. Londra'dan ve havaalanlarından, kalabalık yerlerden uzak durmalı ve etrafımda gripli birini görürsem Tamiflu almaya başlamalıymışım, note to self.

La Roux-In For The Kill (Skream's Let's Get Ravey remix) günün şarkısı. Myspace'lerinde bulunabilir. Yeni tapınma grubum kendileri.

http://www.myspace.com/larouxuk

I hang my hopes out on the line
Will they be ready for you in time
If you leave them out too long
They'll be withered by the sun
Full stops and exclamation marks
My words stumble before I start
How far can you send emotions?
Can this bridge cross the ocean?

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand