Friday 26 June 2009

you bring jesus to the jew

You don't know me, and you never hold me
like your little piece on the side.
My mother told me, that you're never lonely
when you're laughing all the time.

Inside out and outside in
you bring eyesight to the blind.
Crying is a crime.



Bugünlerde felaket Placebo modundayım. 4 günü arka arkaya seninle geçirmek süperdi, of, neden aynı şehirde, ya da en azından aynı ülkede yaşamıyoruz? Neyse, bunu dinliyordum ve aklıma sen geldin.. You're beautiful and so *ingiliz aksanıyla* blasé. :) Sen de beni özlüyor musun ki?

Saçların çok güzel ayrıca, çok kıskanıyorum. Çok güzeller.

we can build a new tomorrow, today


Gerçekten hayaletlerle mi geziyoruz, Sleeping With Ghosts'un dediği gibi? Yıllarca, şehirlerce, ülkelerce peşimizde mi dolanıyor eski aşkların, arkadaşlıkların ölü bedenleri? Başına "eski" sıfatı eklenen insan sayısı arttıkça içimdeki boşluk hissi de büyüyor, hayaletlerine içimde yer açmak için belki de. Karışık düşünceler içindeyim bu durumla ilgili, bazen diyorum ben nerede yanlış yapıyorum bu kadar insanı bu kadar kısa sürede tüketmek için, bazen de bu kadar kolay kaybedilen insanlar zaten hiç bir zaman var olmamışlar gibi hissediyorum.

Hayatımı resetlemeye karar verdim bir bakıma, ya da LiLo'nun dediği gibi, "When you get bit by a snake, you're supposed to suck the poison out. That's what I had to do. Suck all the poison out of my life". Bir süre ortalarda yokum bu yüzden.

You can run but you can't hide
Because no one here gets out alive
Find a friend in whom you can confide
Julien, you're a slow motion suicide
Slow motion suicide..

Tuesday 23 June 2009

you're beautiful and so blasé

Bu sana..

Breathe me
Every time you close your eyes
Taste me
Every time you cry
This memory will fade away and die
Just for today
Breathe me and say goodbye

How many times?
Now I can't look you in the eye

Happy you're gone.


Bu da kendime.
So please don't let them have their way
Don't give in to yesterday

We can build a new tomorrow, today.

Monday 22 June 2009

funeral for friends

Cadde'deki evimin odasından beri hiç bir mekana bağlanmadığım kadar bağlı hissettiğim odel odamda oturmuş Jackfairy hanfendiyi bekliyorum. Çarşaflarımın ve havlularımın her gün değiştirilmesi, odamın temizlenmesi, minibarın hergün doldurulması bana aşırı bir zevk veriyor. Bir de kocaman bir yatakta yayılarak gereksiz sayıda kocaman yastıklara yatıp televizyon izlemeye bayılıyorum otel odalarıyla ilgili.

Viski şişesi bitti. Şu son 3 günde içtiğim kadar viskiyi uzun zamandır içmemiştim. Belki de hiç hatta. Hayat fazlasıyla garipleşti bu haftasonu. Görmenin bende duygusal tepkiler yarattığı ne kadar insan varsa hepsini gördüm sanırım. Hayatımdaki en büyük kalp/hayal kırıklıklarında ilk 5'e rahatlıkla girebilen Aslı'yı görmek en garip ve beklenmedik olanıydı. Geçenlerde "May our friendship finally rest in peace" yazmıştım ex best friend'im için, bir onu görmedim bu haftasonu, onu da İzmir'de kesin görür ve 1 yıl geçtiği halde aslında hala ne kadar huzur bulmaktan uzak olduğumu fark ederim bu konuda diye düşünüyorum.

Birileriyle herşeyimi paylaşıp deli gibi kanka olma potansiyelim aşırı yüksek şu günlerde, ne kadar süreceği umrumda bile değil, zaten hayatıma geriye dönük olarak baktığımda kankalıklarımın ömrünün ortalama 1 yıl olduğunu görüyorum. Herkesin böyle mi acaba yoksa bende mi bir gariplik var? Ya da insanlar garipler belki de. Ezgi ve Aslı konusunda hatalıydım evet, ama ondan sonraki başarısız kankalıklarımda yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum. Uzaklaşmak çift taraflı birşey.

Sunday 21 June 2009

deep down inside I know love will survive

Yıllardır "I shouldn't let anyone see how vulnerable I really am" kuralımı yok sayarak gerçekten canımı sıkan herşeyi açıkça anlattığım tek kişisin. Yıllardır değil, hatta, genel olarak tek kişisin.

Clouds in my head have been parted with grace
By the voices of an angel revealing her face
and her words they make sense and I do understand
Falling in love wasn't part of the plan

Forces within me mix reason with lust,
butI'll try to accept it and not make it worse
'cause I know I might lose it by taking the chance
But love without pain isn't really romance

Bugün ihtiyacım olan tek insan sendin gerçekten, ruh halimi 180 derece değiştirebilecek olan tek kişi.

http://zerofeelingss.blogspot.com/2007/12/twin-flames-and-soul-mates.html

Sana bahsettiğim şey bu, soul flame :) Seviyorum seni, gerçekten.