Friday 23 May 2008

i've crossed oceans of wine to find you

The day you went away you had to screw me over, I guess you didn't know. All the stuff you left me with is way too much to handle, but I guess you don't care. You don't need to preach, you don't have to love me all the time. Whatever on earth possessed you to make this bold decision, I guess you don't need me. While whispering those words I cried like a baby hoping you would care. You don't need to preach, you don't have to love me all the time.

sing me something soft, sad and delicate

You would kill for this,
just a little bit,
just a little bit..


23 gün 24 gece sürdü yağmur. Cehennem sıcağında benim odamı sel bastı. Birlikte sinemada izlediğimiz reklamdaki gibi, yüzmeye başladı eşyalar. Kaçmak istedim, odamın kapısını açtım, Hamamböceği Osman'la göz göze geldim o anda. Ya aşkımın gözyaşlarında boğularak ölecektim pembe yatağımda, ya da Osman öldürecekti beni. Osman giremesin diye kapıyı kapattım. Boğularak ölmenin ne kadar kötü olacağından bahsetmiştik Salı günü seninle. Ölümümün ilaçlarımdan olacağını söylemiştin. Evet, öyle de olmalıydı zaten, ölümümü sana ithaf edebilirdim böylece. Aslında aşk zehirlenmesinden ölmek isterdim, Love Is In The Air son düşüncem olabilirdi böylece, ama bu da idare ederdi. Aşkında boğularak ölen ilk insan olurdum belki, Isobel Hastalığı literatüre geçerdi bizim sayemizde. Eskiden seninle sarılarak uyuduğumuz pembe yatağıma yattım, uyku haplarımı bulamadım. Sanırım bitmişlerdi. Seroquel içtim birkaç tane. Sonra öldüm.

Moving in slow like the smoke from your cigarette,
Every step closer's a step that we both will regret,
Keeping a tally, but who can keep track?
Your overreacting is taking me back to a time better left alone

Holding onto the phone,
Holding onto this glass,
Holding onto the memory of what didn't last.
Waiting for better words,
They'll never come.
So dry your eyes,
It's better now it's done...

I never lost so much.

Wednesday 21 May 2008

artık gel nerdeysen





4 gün 4 gece ağladım ben
4 gün 4 gece yağdı yağmur
Yaşlarımı saydım içimden
Hiç haber yok ki senden

4 gün 4 gece bekledim ben
4 gün çıkmadım hiç evimden
Ölür gibi yapınca acım diner mi sence?

Artık gel nerdeysen
Bu uğursuz yağmur dursun
Artık gel nerdeysen
Bu yürek huzur bulsun

Monday 19 May 2008

life is unfair

Yeni blog. Yeni başlangıçlar. Yeni mutluluk.

http://littlegourmets.blogspot.com

meet me at your heart, i'm in your veins

Came home from a night out. I cannot let go. Have I not suffered enough? Sorrow, you have made my days of sorrow. Trust me I have paid. I am sorry, I am as sorrowful, regretful, repentant, remorseful, upset, depressed, gloomy, frustrated, heart-broken, lovelorn, hurt and any other sad adjective as a human being could ever be. I could forget you, I could erase the memories, I just do not want to. I will suffer you gladly until you look me in the eye and tell me that you do not love me and will never do. You owe me this, please, unless you tell me you have nothing left for me, I will always hope one day you will return. If only you had asked, I would have done anything. What more can I give you? Everything I have is yours to take, your coldness breaks my heart. Either love me, or tell me to fuck off. Please.

Sunday 18 May 2008

harm none

Too Late To Apologize dinlerken yapmış olduğum hataları, kalbini kırdığım insanları düşünüyorum. Hayatım boyunca asla hak etmeyen bir insanın kalbini bilerek kırmadım. İsteyerek kırdığımda ise, karşımdaki insanın bana yapmış olduğu bir yanlışı bahane gösterdim kendime. İnsanlar ufak hareketlerinin bile beni ne kadar kırabileceğini hiç bilmediler, en takmıyor göründüğüm insanlar bile tek kelimeleriyle kalbimi kırabiliyorlardı, bunu dışarı hiç vurmasam da. Kırıklığımı intikam planlarımla örttüm, bana yapılan herşeyin karşılığını ödettim insanlara. Anlayamamış olduğum şey, onların zaten daha sonra bir başkasından bana yaşattıkları acının karşılığını bulacaklarıydı. Böylece verdiğim karşılıklar yine bana hayatımda daha fazla zorluk olarak geri döndü. Hayatımda gözümün içine baka baka, tamamen davranışlarının farkında olarak kalbimi kıran 3 kişi oldu. Ben bugüne kadar 3 kişiyi kırdım. Birine ne şekilde bir kötülük yaptıysam, trajikomik derecede benzer ayrıntılarla dolu bir durumda ben de kırıldım bir süre sonra. Bundan sonra sonuçlarını düşünerek davranmakta kararlıyım. Bir gün alakasız da olsa bir insanın birine ihtiyacı varken yanında olursam, benim için de birileri olacaktır. Bence buna hepiniz dikkat etmelisiniz. Bir cümlenin ya da bir bakışın bile çok şeyi değiştirebileceğini, hiç bir kinin tutmaya değer olmadığını unutmayın.