Thursday 27 September 2007

attention deficit disorder

Pek sevgili teenage angst adı verilen kötü yola düşmüş gençler;
Prozac kullanmayın. Çünkü o zaman major depresyona girer, intihara meyilli hale gelir, ve ölürsünüz. Yani, Prozac kullanırsanız ölürsünüz. Bu nedenle kullanmayın.
Efexor+Xanax+Ritalin'den oluşan combo menünün etkilerini henüz bilmiyorum ancak aldığım duyumlara göre insan "çiçek açıyor"muş. Çiçek açmak nedir, o başka bir konu. İlerleyen birkaç ay içerisinde en sevdiğiniz antidepresan blogunuz olan Becoming Zero'da bu menünün etkilerini sizlerle paylaşacağım. Ancak siz yine de evde bunu denemeyin, çünkü ölürsünüz.
Daha da bir sevgili alkolizme eğilimi olan gençler;
Alkol almayın, çünkü ölürsünüz. Çok alkol alırsanız, "ya hep ya hiç"in zorunlu olduğu bir hale gelebilirsiniz. Hiç seçeneği uygulaması çok zor olacaktır. Hep seçeneğini tercih ederseniz ise, ölürsünüz. Arasını bulurum, kendimi kontrol ederim gibi bahaneleriniz kulağa çok sevimli gelse de, yine de ölürsünüz.
Hepimiz ölücez. Evet.


PS: Sadece 1 günlüğüne İzmir'deyim.

Wednesday 26 September 2007

things get damaged, things get broken

Sometimes it feels like we're all living in a Prozac nation. The United States of Depression.

You, of all people, should be there for me. You should support me, no questions asked. I would have been there for you, you know. I wouldn't judge you the way you did. I can't believe you, seriously.

skitzo suicidal dancer

I'm up at 9 am and completely clueless. And this terrible headache is killing me. I love the drinking and fun, but I really hate the part where I wake up and have this complete amnesia. I keep saying the f word a little too much.
I really don't know what to do with myself

Monday 24 September 2007

simone, she's hot

Simone elle est bonne-trop bonne pour toi, bu şarkıya takmış durumdayım şu sıralar evet. Profil şarkım yapmalı mıyım yoksa?
10 gün sonra Amsterdam'dayım, 15 gün sonra İzmir'de.
Hayat kesinlikle güzel.
3 gündür straight edge modunda takılıyorum tamamen. Bundan hoşlanmaya bile başladım açıkçası. Ama bir jack'n coke olsa hayır demezdim şu an.
10 gündür çok mutluyum. Ama çok aslan burcusun beybi nası olcak o iş bilmiyorum (euaheuha şaka şaka biliyorum okuyosun muck :) ) . Yarın dışarı mı çıksak ki acaba?

Je suis Simone, elle est bonne, et je suis trop bonne pour toi
Je suis Simone, elle est bonne, cherche pas, tu m'auras pas

Sunday 23 September 2007

grand theft autumn

Alkolü bırakmış olmamın 2. günündeyim ve hayat pek bir güzel. Pek sevgili sevgilimle yemek yiyerek, Peyote'ye gidip su içerek ve eve dönmeden önce kahve içerek pek sakin günümüzü noktaladık. Ayıkken herşey süper modunda eve geldim ki, birden evde ışıkların yanıyor olduğunu fark ettim. Hasiktir eve hırsız girdi şeklinde yaptığım panikten ve 15 dakika kapının önünde bekledikten sonra, elimde 155 tuşlanmış telefonumla sonunda kapıyı açıp içeri girmeye cesaret edebildim. 1 saat boyunca bütün odaları gezip tüm dolap, kapı arkası ve benzeri saklanılabilecek yerleri kontrol ettikten ve "eğer evde birisi varsa ne istiyosa alsın gitsin valla hiçbişi demicem" şeklinde yüksek sesle bağırdıktan sonra sonunda kendimi odama kilitleyerek uyudum. Gece boyunca gördüğüm rüyaların konsepti pek tabii ki hırsızlıktı. 13 saat kadar uyuduktan sonra ancak kendime gelmiş bulunuyorum. Gayet sober bir halde Sobermag yazımı bitirdim, mutlu ve rahatım, hayat yeniden güzel.