Wednesday 3 October 2007

hands down

breathe in for luck breathe in so deep
this air is blessed you share with me
this night is wild so calm and dull
these hearts they race from self control
your legs are smooth as they graze mine
we're doing fine we're doing nothing at all.

my hopes are so high that your kiss might kill me.
so won't you kill me, so i die happy.
my heart is yours to fill or burst or break or bury
or wear as jewelery,whichever you prefer.

the words are hushed lets not get busted,
just lay entwined here undiscovered.
safe in here from all the stupid questions..
"hey did you get some?" man, that is so dumb.
stay quiet, stay near, stay close they can't hear,
so we can get some.

hands down this is the best day i can ever remember,
i'll always remember the sound of the stereo,
the dim of the soft lights,
the scent of your hair that you twirled in your fingers and
the time on the clock when we realized it's so late
and the walk that we shared together.
the street was wet and the gate was locked
so i jumped in and let you in
and you stood at the door with your hands on my waist
and you kissed me like you meant it
and i knew that you meant it,that you meant it.

love will tear us apart

Gidiyorum yarın Amsterdam'a. Ama gitmeyip sadece eve kapanmak istiyorum hayatımın sonuna kadar.

Neden hiçbirşeyi doğru düzgün yapamıyorum? Birileriyle konuşmam lazım, kim anlar bilmiyorum.

Tuesday 2 October 2007

come on balthazar, i refuse to let you die

Dün, hayattaki en büyük obsesyon nesnem olan Placebo'nun en az obsesif duygular beslediğim kişiliği Steve Hewitt, gruptan "müzikal farklılılar" nedeniyle ayrılmış efenim. Müzikal farklılık klişesini kullanmasaymış bari neden olarak. 7 yıldır hayvani boyutlarda bir sevgiyle bağlı olduğum ilk aşkım olan Placebo'nun değişiyor olması, bana yaşlanıyorum galiba şeklinde birşey hissettirdi. Eskiyi o kadar çok özlüyorum ki bazen. Ortaokula gittiğim, uyurken en son ve uyanınca ilk kez gördüğüm şey onlar olsun diye tavana Brian Molko posterleri yapıştırdığım, 12 yaşında dünyadan habersiz bir çocuk olduğum günleri özlüyorum.

Sanırım dün gece pek çok yönden hayatımdaki bir çok şeyi değiştirecek bir geceydi.

Brian Molko commented "Being in a band is very much like being in a marriage, and in couples - in this case a triple - people can grow apart over the years. To say that you don't love your partner anymore is inaccurate, considering all that you've been through and achieved together. There simply comes a point when you realize that you want different things from your relationship and that you can no longer live under the same roof, so to speak." Evet, büyümek böyle birşey galiba.

Sunday 30 September 2007

the ass attack

Hot Chip dün benim için büyük bir hayalkırıklığı oldu. 33,5 YTL'mi geri istiyorum sevgili yetkililer. DJ set bile olsa oraya sadece bir adet Alexis Taylor çıkarıp o kadar fazla para almak, üstüne bir de Alexis abimizin über-cool kid tavırlarıyla saçmasapan şarkılar çalması, o da yetmezmiş gibi çaldığı az sayıda doğru düzgün şarkıdan biri olan Sexyback'i yarıda kesmesi ilginçti hakikaten. Bütün gece what's up homies modunda Jay Z eşliğinde dans etmek bile ilk bir saatten sonra tüm eğlencesini yitirdi ve erken çıkmaya karar verdik.
Babylon'daki tüm bu aksiliklerin ve çarpıp duran salak sarhoş karıların zıplattığı sinirlerimi güçlükle bastırıp eğlenmeye kararlı bir halde Dirty'e gittiğimizde karşılaştığımız manzara ise daha bir içler acısıydı. 15 dakika sıra beklemek zorunda kaldığımız dakikalarda yanımızdaki myspace gençliğinin "Koç Üniversitesi gençliği böyle eğlenir" şeklinde bizim duymamız adına bağıra bağıra konuşmaları ise bütün gece içimde tuttuğum sinir katsayıma eklenen son damlaydı sanıyorum ki. Eğer başkalarının aralarındaki konuşmalar sizi çok ilgilendiriyorsa ve taşak geçmeye kararlıysanız, bundan sonra o kişilerin karşısına geçip "Merhaba ben Kerem/Efe/Ahmet/Mehmet vs. ve bence çok salaksınız" gibisinden bu gıcıklığınızı *yüzlerine* belirtmeyi götünüz yesin lütfen.
Bence Arena ve Uğur Dündar, ya da hiç olmadı Reha Muhtar Dirty'e bir el atıp dejenere gençlik şeklinde bir haber konusu yapmalı. Artık gerçekten de köpek bağlasan durmaz bir hale gelmiş bir mekan malesef.
Ruh hastası dolmuş şoförlerine karşıyım.