Friday 4 January 2008

not capable of love

Sinirli Playlist

1)IAMX-Kiss and Swallow
"Make a list of the cunts you'd send to hell/and send them on the weekend" cümlesi başta olmak üzere, sinirden kulaklarınızdan çıkan alevlerin hedefi olmasını istediğiniz kişilere yönelik pek şairane sözler içermektedir.

2)Lady Sovereign-Love Me or Hate Me
"if you hate me then fuck you" desem anlarsınız sanıyorum.

3)Kaiser Chiefs-Everyday I Love You Less and Less
Tüm zamanların en klasik eski-sevgilimden-tiksiniyorum şarkısıdır. Nakaratı bağıra bağıra söylenince tüm sinir uçar gider, yerini kötü adam gülümsemesine bırakır.

4)Daft Punk feat. Kanye West-Stronger
Yıkılmadım-ayaktayım-hem-de-kalbini-bile-kırarım konseptli bu şarkı dinlenirken, "take this, haterzzzz" diye bağırılması gerekir.

5)Cemiyette Pişiyorum-Borç
Normalde dinlemediğim bir grup olan Cemiyet'in hayattaki 3 önemli borç hakkındaki bu sanat eseri, "Bırakmam bunu yanına/ödeyeceksin"'den ibaret olan sözleriyle kendime pek yakın bulduğum bir şarkıdır.

6)The Juliana Theory-Shotgun Serenade
Açıklama yapmıyorum sevgili okuyucular, google'dan sözlerini aratın üşenmeyin.

2 comments:

pisi hanım* said...

sinirli playlist e bizim de birkaç katkımız olsun, yengeç burcu olmasak da, koç burcu kadını olarak sinirimizi nasıl atıyoruz hemen gösterelim:

1) cranberries - loud and clear
reddedilmenin acısıyla "i hope that you're sorry, for not accepting me, for not adoring me, that's why i'm not your wife" dedikten sonra, en sevdiğimiz kısım olan, hadi o kişilere bir de küfredelim temalı gelen "i hope that you never, get the things you wanted to, now i cast a spell on you, complicate your life. hope you get a puncture, everywhere you ever drive, hope the sun beats down on you and, skin yourself alive" cümlelerini ise, birebir kullanmasakta, "allah belasını versin" diyerek kaderci bir bakış anlayışına sahip olduğumuzu kim inkar edebilir?
ben değil.

2)tori amos - precious things
pek sinirli bir şarkı olmasa da, "i wanna smash the faces, of those beautiful boys, those christian boys, so you can make me cum that doesn't make you jesus" daki son iki satırı eminim ki her bağyaaan hayatında kullanmıştır.

3) tori amos - the waitress
hep erkeklere yüklendik, birazcık da kıskançlıktan kuduran, kudurmakla da kalmayıp çevrede iki erkek görünce hemen karakter değiştirip inanılmaz iyi rol yapan (ki buradan bunları yiyen erkeklere selamlar) kadınlara gelsin:
"so i want to kill this waitress, she's worked here a year longer than i, if i did fast you know that's an act of kindness" yeterince açık olsa da, bir de "but i believe in peace, but i believe in peace bitch" cümleleri var ki, sonunda sanrım sakinleşmek için 10a kadar saymak gerekiyor.
(öldürmek istediklerim listesine selamlar)

4) L7 - shitlist
natural born killers soundtrack indeki bu şarkı, not vermeyen hoca, aldatan sevgili, dedikodunu yapan kızarkadaş, otobüs şöförü, yolda laf atan abaza gibi büyük bir yelpazeye hitap etmekte, benim ise shitlist imi yapmama sebep olmaktadır.

nefret ettiğiniz, öldürmek istediğiniz insanları düşünürken dinleyin, misal ben dinlerken, bu kişilerin dişlerini söküp kolye yapmayı, her türlü çin işkencesinin doğruluğunu kendimce ispatlamayı (empirik çalışma), yolda yürürken çelme takmayı, hatta bazıları için kiralık katil tutmayı, tecavüz ettirmeyi ve (favorim geliyor) tıp bilgimi geliştirmek için elimde gerekli malzemeler, birkaç deney yapmayı hayal ediyorum. (tıp kazanır) ki aynısını da, sana öneriyorum zero, belki yaparsın, belki yapmazsın, ama yaparken yüzünde oluşan o hastalıklı gülümsemeyi sana kim verebilir?

şimdi herkes i will survive dinlesin.

zerofeelings said...

ben böyle şeyler dinlerken tarlabaşı, kadifekale gibi son derece avrupai ve elit mekanlardan topladığım tinerci çocukların cebine 20şer milyon para ve eline de kezzap tutuşturup "bakın şu fotoğraftakine dökceksiniz bunu, hadi bakim yavrum hadi annem" demeyi hayal ediyorum. bigün yapıcam da bunu, az kaldı o noktaya gelmeme.

ayrıca dünyanın en süper intikamı olarak: oldboy. wikipedia'dan gidin konusunu okuyun, 15 yıllık über bu intikama oha diyeceksiniz sevgili cicitolar.