Thursday 3 January 2008

angelic fruitcake, forbidden snowflake

Yayyy, kar!!

Yengeç Burcunun Günlük Hayatta Kalma Rehberi

Günün Kuralları
1) Herkesin ettiğini bulacağından bir an için bile şüphe etme.
2) Olur da "Allahın sopası" görevini üstlenmeye karar verirsen, sabır ve dikkatle hareket et.
3) Kusursuzdan daha azıyla asla yetinme.
4) Neyi hak edip neyi etmediğinin her zaman farkında ol.

Günün şarkısı
Daft Punk feat. Kanye West-Stronger

Günün sözü
Don't get mad, get even.

Günün ruh hali
Sakin

Günün kelimesi
Bekleyiş

Günün hatırlatması
Caddebostan

Yengeç besleyenlere notlar
1) Görmüş olduğunuz kadarıyla oldukça duygusal ve sevgi dolu olan yengecin bu yüzü sizi yanıltmasın. Minik yengecinizin sevgide aşırıya kaçtığı gibi, nefrette de aşırıya kaçan bir yapısı olduğunu unutmayın.
2) Ona yaptığınız en ufak haksızlığın bile asla yanınıza kalmayacağından emin olun. Ses tonunuzdaki gizli bir terslemeyi bile fark edebilen minik yengeç, bunu mutlaka bir kenara yazacak ve yıllar bile geçse bir şekilde o ses tonunu götünüze sokmayı kendine görev bilecektir. Güvenini ya da sevgisini kötüye kullanmanız, dolmuş sırasında önüne geçmeniz, ona ukalalık yapmanız, arkasından konuşmanız, görünce selam vermemeniz, yalan söylemeniz ya da verdiğiniz sözü tutmamanız gibi her türlü "yanlış" davranışınız onun kin tutmasına neden olabilir. Yengecin size kin beslemesini istemezsiniz.
3) Duygusal anlamda son derece uç noktalarda gayet hızlı bir şekilde dolaşabilen yengecin bu inişli-çıkışlı ruh hallerini kabullenin. Aynı zamanda duygularını göstermeyen insanlardan hoşlanmadıkları da aklınızda bulunsun.
4) Belli bir yakınlığa sahip oldukları herkesi çok kıskanacaklarını ve bunun ellerinde olmadığını hatırlayın. Böyle durumlarda sizin için ne kadar önemli olduklarını onlara söyleyin.

No comments: