Monday 31 December 2007

so this is the new year..

Her türlü bayram, yılbaşı, sevgililer günü ve benzeri şeyden nefret ederim. Yılbaşı gecesi ne yapacağım konusu beni çok gerdiğinden, bu yıl hiç bir plan yapmayıp herhangi bir Cumartesi gecesiymiş gibi Alsancak'ta buluşup canımız ne isterse onu yapmaya karar verdik arkadaşlarımla. 18 yıllık İzmirli bir insan olarak, bu Alsancak'ta geçirdiğim ilk yılbaşı gecesi olacak.

Şöyle bir gözden geçirdiğim zaman, Amerikan teenager'ları modunda bir house party ile adım attığım 2007 yılı; çok dengeli bir yıldı diyebilirim. İlk 9 ayında psikolojik olarak tamamen ağzıma sıçan 2007, son 3 ayında bana üstümden atamadığım bir hiçbişeyi-istesem-de-sikime-takamıyorum ruh hali ve üşengeçlik getirerek sınırda kişilik bozukluğuna sahip bir yıl olduğunu kanıtladı bana. Sınırda kişilik bozukluğu demişken, bu yıl benim için hastalıklarla doluydu. Reflü, depresyon, ADD, diş bilmemnesi, bademcik iltihabı x 4, hipoglisemi gibi pek çok şeyle uğraştım bu yıl, odamda içi ağzına kadar ilaç dolu olan 2 tane kutuyla yaşıyorum artık.

2007 aynı zamanda karakter olarak en kendimden memnun olduğum noktaya ulaştığım yıldı. Çok da hızlı geçtiğini belirtmeliyim.

New year Resolutions olayını da yazmasam olmazdı elbette:

1-Kilo ver
2-Sigarayı azalt
3-Kıçını kaldırıp okula git
4-Nickine uygun davran, coolkid ol, aşk/hoşlanma vs her türlü duygusal eğilimi yasaklıyorum artık sana
5-Eğer yapacaksan da doğru düzgün yap.. Evet evet, yeni yıla öpüşerek girmelisin. 2007'deki 4 tane başarısız ilişki denemenin nedeni 2007'ye öpüşerek girmemendi bence. O yüzden bu gece öpüş. Öpüşmeden eve dönmeyeceksin. Herkes öpüşsün.

1 comment:

ilke said...

"Öpüşmeden eve dönmeyeceksin. Herkes öpüşsün."
peki.