Monday 1 December 2008

give me shenny!!

The L Word'un 6. ve son sezonunun ilk bölümünün ilk 40 saniyesini hepiniz izlemişsinizdir herhalde bugünlerde, izlemediyseniz ne biçim hedef kitlemsiniz siz, gidin izleyin öyle gelin.
İlk sahnede gördüğümüz üzere kocaman bir dykon olan Lucy Lawless dahil oluyor diziye, kendisini Xena'dan hatırlayabilirsiniz.

Ve gelelim asıl soruya, KİM ÖLÜYOR? Evet, ilk bölümde birisi ölüyor. Pek sevgili yazarınız Zero sizler için hayatını tehlikeye atarak Showtime stüdyolarına sızdı ve çok gizli bu bilgiyi ele geçirdi.

!!! SPOILER !!!






Jenny ölüyor gördüğünüz gibi. Ne acı. Peki ya Shenny?? Hayallerimle oynadın Showtime!!

1 comment:

Anonymous said...

dedektif de olsa evlere senlik gelsin söyle evin kösesinde dursun izleyelim Lucy Lawless' i :)
bgn erken saatlerde ben de dayanamayıp tlwonline'daki spoilerlara bakmıstım orada da jenny boguldu hede bıdı tarzı yorumlar vardı, ama başka bir promoda yatak ceset gibilerinden bir sey de var bilmiyorum bu kadar sezon Jenny i yaşat üstüne salak sacma öldür, bence köpegi fln öldü ya da direkt Adele geberdi kurtulduk =)
afterellen'in son tlw blogunda da kıyafetlere deginiyorlardı orada gayet de Shenny vardı, hatta Jenny'nin birkac resmi de var, e resmi varsa cismi de vardır diye bi sallama yapayım..
Jenny tam kendini sevdirmisken gidemez :p zaten topluca gidecekler hayatımızdan baska da dizi kalmayacak Jenny e o kadar sene katlandık son sene almasınlar elimizden =/