Thursday 20 May 2010

i've seen you in a fight you lost

Terrorism and Political Violence sınavım var yarın. Yarınki günüm büyük ihtimalle 8'de kalkmak, duş almak, ders çalışmak, geçen gün gelen ve kapıyı çalmayan uyuz postacının geliş saatini beklemek, 2'de sınava girmek, çıkınca Tesco'ya gidip yiyecek bir şeyler almak ve eve gelip uber okuyarak zaman öldürdükten sonra Pazartesi günkü 4 saatlik Popular Culture sınavıma çalışmaya başlayarak geçecek.

Temmuz'da Yağmur'la Lesvos Adası'na gitmeyi planlıyoruz. İlginç bir şekilde adadaki otellerin %90'ı hiç bir internet sitesinden rezervasyon kabul etmediğinden email ya da telefon yoluyla rezervasyon yapmak gerekiyor. Günlerdir attığım ve cevap alamadığım maillerin haddi hesabı yok. Yarın da gelmezse Yağmur'a arayıp Yunan aksanlı yarım yamalak İngilizceli bir adama dert anlatma görevi düşecek sanırım malesef. Yağmur'u özledim, gelip bana deniz tarağı çorbası, fajita ve fındıklı vodka yapsa keşke :)

Ellie Goulding-Under the Sheets takıldı bugün kafama. Aynı okulda okumuş olduğumuzdan mı yoksa mega şirinliğinden mi bilmiyorum ama aşırı sempatim var bu hanfendiye. Sesi de bi değişik. Albümündeki bazı şarkılar fena Dawson's Creek havası taşısa da bu şarkı süper.

No comments: