Tuesday 4 May 2010

t-e-n-d-e-r-o-n-i

Bloc Party vokali Kele Okereke'nin solo albümünün ilk single'ı Tenderoni bugünlerdeki takıntı şarkım oldu, sonunda Yeasayer bağımlılığımın yerini alma potansiyeli var sanırım.

Gece 2.30'ta yatıp sabah telefonumun saatine bakınca 10.30 görerek uyandım. Laptopumu açtıktan sonra fark ettim ki saat aslında 8.30'muş ve ben telefon saatimi İngiltere'ye ayarlamayı unutmuşum. Ama kötü değil, çünkü geç uyanmak artık günü harcamak gibi geliyor, 10.30 bile geç. Eskiden okul olmayan günlerde 2'ye kadar uyuduğum düşünülürse güzel bir gelişme bu.

Haftaya finallerim başlıyor olduğundan, yani bu Cumartesi geceki La Roux ve haftaya Cumartesi olan Florence + the Machine konseri dışında Mayıs sonuna kadar dışarı çıkamayacağımı bildiğimden dışarı çıkabilmek için son fırsatımın bu akşam olduğuna karar vermiştim. Normalde pek çıkasım yok, ama hem dediğim gibi uzun süre çıkamayacağım, hem de hava bugün güneşli (gerçi İngiltere'de gayet güneşli olup yarım saat sonra buz gibi ve yağmurlu olabiliyor hava), yani what the hell diyerek çıkmaya karar verdim. Sarah'yla Wotever'a gideceğim Londra'da. Evde oturup kendimi gerçek olamayacak kadar kusursuz aşk hikayelerine veresim geliyor ama o hikayelerde insanlar hayatlarının aşkıyla/arkadaşıyla tanışmak için dışarı çıkıyorlar değil mi? Evde oturmuyorlar boş boş. Dışarı çıkmak gerek o yüzden.

Been running with the rude boys
For much too much too long
You think you are one of them
Every time that we kiss
It seems you are holding back
Don't be so quick to pull away
Away,away,away,away

I know you're thinking murder
Driving in your father's car
I will not let you disappear
Not your fault
Not your problem
Not one to apologize
If you want tough, I'll give you tough!

No comments: