Friday 4 December 2009

boys wanna be her


Bugün tanımadığım birinin Facebook fotoğraflarında yine tanımadığım 2. birinin fotoğraflarını ararken tanımadığım 3. birinin fotoğraflarını görüp oha diye kaldım. Drag king bir hanfendiydi kendisi, ama bir insanın hem kadın hem de erkek hali bu kadar mı güzel olabilir?

Drag'e ve drag king'lere bayılıyorum. Androjenliğe ve cinsiyet kavramının tamamen ağzına sıçmayı felaket derecede çekici buluyorum ayrıca. Ama bebek yüzlü kadınlarda drag genelde bir garip duruyor, drag partilerine giderken erkek olarak gitmememin tek sebebi bu. Vücudumu halledebilirim ama sanki yüzüm ne yaparsam yapayım hiç erkeksi görünemezmiş gibi geliyor. Belki görünebilir demek ki. Any tips?

Black Eyed Peas-Meet Me Halfway takılıyor bugünlerde kafama. Fergie'nin söylediği kısımlar çok mükemmel, keşke sadece onları dinleyebilsem hatta. Ayrıca kendisi normalde hiç etkileyici bulmadığım bir insan olarak klipte süper güzel çıkmış. Kadınlarda koyu renk saç takıntılı bir insan olarak bu konuda obtektif olamayabilirim, evet.

4 comments:

Anonymous said...

dunno where your post related with Autumn's Monologue went, you probably deleted it... and yet still being curious, hope you're okay though try not to think just breathe and start again.

gRanGe said...

fergie'yi etkileyici bulmamak mı misafir geldim ama şaştım kaldım hani kimimde şaşırıyorum buda ayrıca bi şaşılası şeydir ya neyse..sewgiler

zerofeelings said...

gayet güzel bir kadın, ama sahte bi hava var üstünde, ya da bazen 20 yaşındaki ghetto kızları gibi giyinmesi de olabilir.. bu klipte gayet etkileyici yoksa :)

lillian-- depeche mode şarkısı geldi aklıma.
teşekkür ederim yazdıkların için, daha fazla bişeyler ekleyip sonra tekrar koymak için kaldırdım o post'u, aynı şeyleri tekrar kullanmayı sevmiyorum ve autumn's monologue'un şarkı sözlerini harcamak istemedim.

Anonymous said...

Bazen istemesem de bana da sarkıyı hatırlatıyor, post'u merak ettim dogrusu artık beklemekten baska bir sey gelmez elimden :)