Thursday 25 October 2007

noone ever knows anyone else, ever.

Rules of Attraction belki de, dünyada yapılmış en süper filmdir. Belki de hayatın anlamı bile olabilir. "I've written you this last letter because I know I'll never have you. I stood in a corner and watched you go off with her. She's so beneath you. You probably did it just to hurt me. Well, it worked. You hurt me, and now there's nothing else I can do. There won't be any more notes. It's the last call. " Ve kız intihar eder. Adını bile bilmediğimiz kız. İşin en dandik tarafı da kızın Sean için intihar etmesi ve Sean'ın kızın varlığından bile haberdar olmamasıdır. Tanıdık geliyor mu acaba?

This is the last call. Bundan sonra uğraşmayacağım. Herkes ne istiyorsa onu olsun, cool kid/ukala insan/takmayan çocuk/whatever. Bana uzak allaha yakın sonuçta hepsi.

Brand New-The No Seatbelt Song

2 comments:

ilke said...

Deli misin? O film dünyanın en intihara sürükleyen filmi. Nefret ediyorum o filmden.

zerofeelings said...

İşte bunu seviyorum.

- Fazlasıyla gerçekçi olması,
- İnsanların akıllarından geçen şeyleri asla söylemediklerini, hatta tam tersini söylediklerini süper anlatması,
- Adını bile bilmediğiniz kişileri farkında olmadan ne kadar çok üzüyor olabileceğiniz gerçeğini şu ana kadar gördüğüm en iyi şekilde işlemesi,
- İnsan ilişkilerini ve özellikle aşkı, hayalcilikten çok "ağzınıza sıçıcak sevmek, ona göre" modunda göstermesi, doğruyu söylemesi gibi nedenlerden dolayı bu filme bayılıyorum.