Tuesday 31 July 2007

ikinci gün

Tamamen rahat bir şekilde başladığım güne aslında rahat olmaktan hoşlanmadığımı fark ederek devam ediyordum ki birden Interpol-Obstacle 1 dinleyerek o rahatlığımın içine etmeye karar verdim. Artık rahat olmadığım için mutlu muyum bilmiyorum ama kendimi boş hissettiğimden eminim. Ciddi anlamda takıntı haline getireceğim birine ihtiyaç duyuyorum. The Decemberists-We Both Go Down Together dinlerken ve "oh my love, we both go down together" diyebileceğim birine sahip olmadığımı anlarken, bu konuda ne yapmam gerektiğini düşündüm. Bilemiyorum. İzmir'de klima bağımlısı bir hayat sürdüğüm süre içinde buna bir çözüm bulmalıyım. Yıllardır ilk kez kendimi bu kadar rahat, özgür, ve sorumluluksuz hissediyorum. Ama bundan çok hoşlanmıyorum.

Fazlasıyla boş gibi. Bilmiyorum ki. Of.
Bugün dışarı çıkmamaya karar verdim. Hiç giyinip evden çıkasım yok. Aslında şeftali kokulu Nivea güneş kremi sürüp Miss Selfridge bikinimle güneşin altında saatlerce yatıp soğuk birşeyler içebilirim. Evet bunu yapsam iyi olabilir yakın zamanda.

Günlerdir sadece Digitalism-Pogo dinliyorum. Myspace profilimde uzun süre kalacak gibi o şarkı. Bu arada myspace'teki o fake çocuğa "fotolarındaki çocuk çok taşmış, kim o" dedim, biraz sinirlendi galiba.

Gece 1'de CSI ve The Bachelor var, hangisini izlesem bilemiyorum. Çakışan tv programlarından nefret ediyorum.

1 comment:

zerofeelings said...

CSI izledim evet.