Wednesday 15 June 2011

pink love

Bugün The Mighty Boosh'tan Julian Barratt'ın rol aldığı Nikolai Gogol tiyatro oyunu Government Inspector'a gittim. 2. sıradaydım, Barratt'ı o kadar yakından görmek içimdeki celebrity delisini uyandırdı kesinlikle. Oyun çok başarılıydı, neredeyse 3 saat boyunca yüzümde bir gülümsemeyle izledim. Bittiğinde uzun zamandır tiyatroya gitmemiş olan ben kendime "Neden artık tiyatroya hiç gitmiyorum" diye sordum. Çocukken ayda birkaç kez giderdim. Yeniden gitmeye başlayacağım.



Tiyatro öncesi Harvey Nichols'a uğradım. Yaz indiriminin ilk günüydü. "%70'e varan indirim" şeklinde reklamı yapılmasına rağmen çantalarda %30-40 indirim vardı. Yeni bir Marc by Marc Jacobs çanta alma niyetiyle gitmiştim, ama Selfridges ya da Harrods'da aynı çantaları %50 indirimli bulma olasılığı varken %30 indirimde bir çanta almak istemedim. Boşuna gitmiş olmamak için yemek katında biraz gezindim, şişesini Karl Lagerfeld'in tasarladığı diyet kolalardan aldım bir tane. Şişe gerçekten de mega şirin.




Yarın babam geliyor. Cumartesi sabah Harrods indiriminin başlangıcına gitmeye ikna edebilsem, gitsek, şöyle süper bir MbMJ çantayı %50 indirimli alsam hayat ne güzel olur.

Yarın sabahtan Pazar'a kadar neredeyse hiç evde olmayacağım, o yüzden bloguma yazamam muhtemelen. Cumartesi GoGo Festival'a gideceğim Uh Huh Her, Terry Poison ve Midas Fall için. Midas Fall Lip Service'de Movie Screens adlı şarkılarını duyduğumdan beri merak ettiğim bir gruptu. Terry Poison geçenlerde izledim, ama yeniden izleme şansım olacağı için mutluyum. Yıllardır izlemek istediğim, The L Word'de Alice olarak bildiğimiz Leisha Hailey'nin grubu Uh Huh Her'ü izleyecek olmanın verdiği hissi ise anlatabilmem mümkün değil!



2 comments:

quezovercoatl said...

leisha hailey'yi canlı görmek ha vay canına. feci kıskandım.

zerofeelings said...

ben de inanamıyorum göreceğime.