Sunday 22 June 2008

all the people i love are drunk

Dün Efes One Love'daydım. Bedük çok eğlenceliydi ama Yelle günün en çok dans ettireni oldu. Hot Chip'te ön tarafa gitmeye karar verdik, Fular'ın arkasında bulduk kendimizi birden. Çok eğlendik, Crap Kraft Dinner'ı oha çaldılar evet. Tahmin edilebileceği gibi Over and Over ve Ready for the Floor'da preslendik, canımız çıktı, yine de boğazımızın son kapasitesine kadar bağırdık sevgili okuyucular.

Peki Fular kimdir? Geçen gün The Pub'da gördüğüm ve Fred Perry'si nedeniyle dikkatimi çekmiş olan Fular'ı dün önce Taksim'deki shuttle sırasında, sonra da festivalde nereye gitsem orada gördüm. Her gün aynı şeyleri giyiyor galiba kendisi. Bu sıcakta asla fular takmayacağımı -hatta hiç bir hava koşulunda takmayacağımı-; poşu, fular ve Wayfarer gibi ülkemizin disco çılgını gençliğine 1 yıl gecikmeli gelen trendlere uyuz olduğumu; şu anki kilomdan 20 kilo fazla olsam asla ama asla üzerimde XS'miş gibi duran yapışık ötesi bir Fred Perry ile ortalarda gezmeyeceğimi belirtmek istedim.

Erkeklere gelince de, skinny jean ve Fred Perry'den daha yaratıcı birşeylerle gelin artık sevgili trendy indie boy'lar. Gerçekten.

Hot Chip is the hottest chip of it all !!

Hande Yener ve Kemal Doğulu yanımızda duruyorlardı, Handecim o saç rengin olmamış. Değiştir. Kemal de dansetmeyi öğrensin.

Bu arada Kemal ve Sarp çok sıcak dakikalar geçirip bakışlarıyla birbirlerini soydular. Çınar da Hakan Balta'ya boş olmadığını açıkladı. Ayrıca Çınar ve Sarp'ın gay anlarını ilerleyen günlerde fotoğraflarla kanıtlayacağız. Tüm dedikoduları sıcağı sıcağına aktarıyoruz.

Not: Çınar ve Balta kelimelerinin arasındaki uyuma dikkat.

No comments: